Естетична дерматология за мъже

bp_photos_0003_men

Деликатната и незабележима намеса на естетичния дерматолог е най-предпочитаната от господата грижа за външния вид. В Хил клиник консултацията със специалист и изготвянето на индивидуален план за подобряване и поддържане на визията е безплатна.

 

Съобразявайки се със спецификата на мъжката кожа нашите естетични дерматолози изграждат система от антиейдж терапии, която постига обща ревитализация, стягане на лицевия контур и изглаждане на бръчките. Иновативните техники и уникална концепция, които използват, дават отлични резултати без да се нарушава натуралното излъчване и характер на мъжкото лице. Корекциите са незабележими дори при допир, активизират се естествените възможности на кожата за подмладяване и укрепване на структурите.

 

Има разлики в третирането на мъжкото лице, особено при корекция на средната част на лицето, където не бива да се допуска прекален обем и долната челюст и брадичка, които трябва да са подчертани и дефинирани по-осезаемо.

 

Огромният опит на естетичните ни дерматолози, най-новата и ефективна апаратура и качествените продукти гарантират успешно справяне със следите от хронологичното и фотостареене. Работата на нашите специалисти е без компромис в медицинската етика или качеството на услугите и нещо повече – подобряването на външния вид е резултат от целенасочени, комплексни процедури, запазващи естествения чар.

Сега вече нямате пречки да изглеждате съвършено!

Запазете си час още сега на: 02/439 31 31.

Етикети: , , ,