Естетични процедури с д-р Цветкова във Варна

 

На 18 и 19 август 2023 д-р Нина Цветкова планира посещение във Варна. Изнесеният кабинет на естетичната докторка ще е в AQUAHOUSE (к.к. Св. Св. Константин и Елена) и тя ще приема с предварително записване на тел. 02 439 3131. Д-р Цветкова ще извършва консултации и естетични процедури: мезотерапии на лице за подмладяване, дълбоко възстановяване и блясък, както за тяло при целулит. При нея може да направите инжекционни терапии на скалп при косопад с активни вещества, които укрепват косъма. Терапията е ефективна както при мъжки, така и при женски косопад. Докторката ще извършва контурна пластика с хиалуронови филъри, а също антиейдж процедури с бо токс за изглаждане на мимически бръчки. Качествено извършената контурна пластика има натурален, хармоничен ефект, който се запазва между 6 и 18 месеца в зависимост от избраните продукти. Самата процедура е обезболена и трае кратко.

 Limited-time OFFER:

ПРОМО 1

По време на гостуването на д-р Нина Цветкова във Варна получавате безплатна Jalupro Classic терапия за всеки два поставени филъра Teosyal като така спестявате 290 лв.

ПРОМО 2

Пакет филър за устни Teosyal 0.7мл и мезотерапия 3мл на обща цена 500 лв.

 

Побързайте да запазите своя час по телефона!

02 439 3131

Обем и контур на устните след въвеждането на хиалуронов филър, но също хубава хидратация и свежест постига д-р Нина Цветкова

При несъразмено малка горна устни филърът помага за създаване на хармонични и очертани устни

Дори тънки устни могат да бъдат естествено волюмизирани, когато към корекцията се подхожда с внимание

Етикети: , , ,