Естетични процедури с д-р Цветкова във Варна

 

На 8 и 9 април 2023 д-р Нина Цветкова планира посещение във Варна. Изнесеният кабинет на естетичната докторка ще е в AQUAHOUSE (к.к. Св. Св. Константин и Елена) и тя ще приема с предварително записване на тел. 02 439 3131. Д-р Цветкова ще извършва консултации и естетични процедури: мезотерапии на лице за подмладяване, дълбоко възстановяване и блясък, както за тяло при целулит. При нея може да направите инжекционни терапии на скалп при косопад с активни вещества, които укрепват косъма. Терапията е ефективна както при мъжки, така и при женски косопад. Докторката ще извършва контурна пластика с хиалуронови филъри, а също антиейдж процедури с бо токс за изглаждане на мимически бръчки. Качествено извършената контурна пластика има натурален, хармоничен ефект, който се запазва между 6 и 18 месеца в зависимост от избраните продукти. Самата процедура е обезболена и трае кратко.

 Limited-time OFFER:

По време на гостуването на д-р Нина Цветкова във Варна филър устни Teosyal ще бъде на специална, намалена цена от 500 на 450 лева.

 

Побързайте да запазите своя час по телефона за 8 или 9 април!

Обем и контур на устните след въвеждането на хиалуронов филър, но също хубава хидратация и свежест постига д-р Нина Цветкова

При несъразмено малка горна устни филърът помага за създаване на хармонични и очертани устни

Дори тънки устни могат да бъдат естествено волюмизирани, когато към корекцията се подхожда с внимание

Етикети: ,