Грешки при поставяне на филър в устните

Поставянето на филър в устните не е лесна работа. Много хора обаче се захващат с нея и обикновено получават резултата от първата снимка – подути устни, без изразен контур, миграция на филър, неравномерности и „възли“, които се усещат при допир и целувка.

В следващите два снимки виждате как естетичният ни дерматолог д-р Ванеска поправя грешката от неправилното инжектиране. Първо тя разгражда поставения филър (с помощта на ензима хиалуронидаза), а в последваща процедура оформя, чрез прецизно поставяне на хиалуронова киселина, максимално естествени устни. Умереното, хармонично подчертаване на устните с красив обем и изразен контур е въпрос на умения и естетика, на правилна преценка и подходящ метод на поставяне, при който филърът не мигрира и не се събира на топчета, не деформира зоната по неестествен начин, няма хиперкорекция.

Другото голямо преимущество в работата на д-р Ванеска е използването на канюла с тъп връх за въвеждане на хиалуроновия продукт и предефиниране на формата и обема. В практиката си всички естетични лекари в Хил клиник използват само висококачествени филъри от престижни марки.

Сега вече знаете разликата между високия професионализъм и естетичните процедури, направени без достатъчна експертиза.

Друг много неприятен страничен ефект, който пречи на пациента и се забелязва от неговия партньор са т.нар. „топчета“ в устните. Вижте как млада дама се обръща към д-р Цветкова заради патешки вид на устната, мигриране на филър и в същото време капсулиране под формата на малки бучици. Пациентката е подложена на хиалуронидаза за разграждане на образуванията.

Оставаме на разположение, за да предложим час за вашата процедура за поставяне на филър в устните или да направим корекция на вече лошо поставен дермален пълнител на 02 439 3131

Етикети: ,