Хиалуронови филъри за тяло

Хиалуроновите филъри за лице са сред най-желаните процедури в световен мащаб, а и у нас. Знаете ли, че има специално създадени филъри и за корекция на тяло? Естетичните лекари в Хил клиник са експерти в скулптурирането и оформянето на силуета, затова ползват широко в практиката си едни от най-добрите специализирани body филъри.

Филърите нямат рисковете на пластичната хирургия, нито дългия й възстановителен период, не причиняват болка и дискомфорт, затова са първи избор на пациентите. Моментално след поставянето им се усеща ефекта на увеличаване, рескулптуриране и красиво оформяне на зоната.

HYAcorp MLF1 е разработен специално за контуриране на тяло, оформяне на прасците и корекция на неравности, както и подмладяване и дълбоко хидратиране на ръцете. При по-възрастни пациенти, които са изгубили обем и пухкавост на ръцете, а кръвоносните съдове изпъкват, филърите имат изключително добър резултат.

HYAcorp MLF2 е разработен за възстановяване обема в и оформяне на седалището, като в комбинация с лифтинг конци се постига забележително добър резултат.

Произведени чрез специален производствен процес, който използва съвременна тиксотропна
технология (ATT), дермалните филъри от тази серия са с голям размер на частиците, което
значително увеличава продължителността на ефекта, запазвайки нужната концентрация на хиалуронова киселина. Резултатите са хармонични и естествени.

Ако искате да видите реални резултати на реални пациенти и снимки „преди и след“ без редакция, посетете нашия Instargam профил

За повече информация и запазване на час за консултация: 02 439 3131

Етикети: ,