Хибриден лазер лекува безкръвно увеличена простатна жлеза

Щастливи сме да съобщим, че в началото на октомври 2021 първи в България имахме възможността да работим с най-новото поколение Тулиум лазер на Lisa Laser. Беше приложено лечение при няколко мъже с увеличена простатна жлеза. С хибридния Revolix HTL в Хил клиник оперираха д-р Георги Георгиев и д-р Фернандо Санча. И двамата избраха като хирургичен метод енуклеация. Въпреки че е по-сложна като подход, тя има редица предимства за пациента:

  • може да се справи бързо дори с особено големи простатни жлези
  • гарантира максимална радикалност в премахването на простатата
  • отделената тъкан подлежи на хистологичен анализ
 

Впечатлени сме от добрата хемостаза и мощната режеща сила на лазерната енергия на Revolix HTL. Апаратът дава чудесни възможности за лечение, но само при опитни хирурзи, които владеят в съвършенство както лазерната енуклеация, така и познават отлично анатомията. Не всеки уролог може да работи ефективно и безопасно с хибридния лазер, но за специалистите в Хил клиник той е много полезен инструмент. Стремежът ни винаги е бил да предоставяме достъп на българските пациенти до най-новото и най-доброто в световната урология.

 

За повече информация относно безкръвна лазерна операция на доброкачествено увеличена простатна жлеза в Хил клиник не се колебайте да се свържете с нас на тел. 02 439 3131

Етикети: , , , ,