Интервю за сп. Amica на д-р Елеонора Валянова

декември 2015

Нововъведенията и класиката в естетичната медицина през погледа на дерматолога д-р Елеонора Валянова в помощ на тези, които обичат да знаят повече както за авангарда, така и за доказаните терапии за красота:

12 2016 Amica Za klasikata

 

част от интервюто:

„Тенденциите в естетичната дерматология идват от различни точки. Как избирате на коя да се доверите?
Стилът на всеки естетичен дерматолог е изграден върху отлично познаване на всички глобални тенденции, новите продукти, последното поколение апаратура. Несъмнено се информирам за новостите в професията ми от най-престижните международни конференции, посещавам множество, но добре подбрани уъркшопове и мастер класове. С годините съм изградила интуиция да се ориентирам в иновациите, които излизат на пазара и да разчитам на медицинската си експертиза, за да ги анализирам като възможности и недостатъци.

Адаптирате ли някои световни тенденции в Хил клиник?
Концепцията на Хил клиник изисква да поддържаме изключително висок стандарт. Динамиката, с която се развива индустрията, подлага работата ни на непрекъснати „стрес тестове“, които ни поддържат в отлична професионална кондиция. Разполагаме с апаратура, опитен екип и висококачествени продукти, а тази съвкупност гарантира, че в клиниката предлагаме първокласни естетични процедури, абсолютно съизмерими с най-доброто в света в момента.“

 

Консулацията със специалист на Хил клиник се извършва след предварително запазване на час на телефон: 02/439 31 31

 

Етикети: ,