Инжекционна техника за лечение на инконтиненция

 

arkadaş23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За първи път лечение на инконтиненция /неволно изпускане/ НЕ С ОПЕРАЦИЯ, А С ИНЖЕКТИРАНЕ НА СПЕЦИАЛНА ГЕЛОПОДОБНА СУБСТАНЦИЯ

Медицината прави бързи крачки към все по-щадящо пациента лечение. Днес в Хил клиник можем да предложим уникална възможност за всяка жена, която при кихане, кашляне, рязко движение неволно изпуска урина.

 

Като първи избор (и алтернатива на практикуваната широко досега операция по поставяне на слинг) нашите уролози прилагат бързо, безболезнено, ефективно инжектиране на гел в определени участъци около уретрата. Решението е перманентно, тъй като субстанцията не се абсорбира от организма. Филърите се поставят в амбулаторни условия, без да се прави пълна упойка, пациентките ги приемат изключително добре, а самата процедура не изисква болничен престой!

Скъпи дами, смейте се спокойно, радвайте се на живота без притесненията, които имате сега!

Процудерата по въвеждане на филър осигурява отлични резултати, драстично намаляване или окончателно премахване на инконтиненцията, пълен контрол върху Вашия пикочен мехур и сигурност, от която се нуждаете, без да изпитвате неудобството от евентуално незадържане на урина.

Запазете час за консултация още сега, заповядайте при нашите специалисти, за да разберете дали сте подходяща за поставяне на филър: 02 439 3131

Етикети: , , , ,