ITED5 в Мадрид с участието на д-р Лидия Ванеска

По време на световни форуми като Петата международна среща на експертите, организирана от Tеоxane в Испания този октомври, можем да „сверим часовника“ с най-добрите инжектори и с удоволствие да установим, че естетичните дерматолози на Хил клиник работят на световно ниво. Наситената програма предложи множество демонстрации на живо, анатомични курсове и дискусионни панели, предназначени специално за лекари с много опит в практическата работа с филъри.

Ванеска филъри Teoxane

 

 

Традиционната част, в която се разглежда анатомията на лицето постави акцент върху индивидуалния подход и нуждата всяка естетична промяна да се съобрази с конкретния морфотип. Интерес предизвикаха сесиите, в които към проблемите на едно лице се предлагат подходи на двама различни лекари. Експертите имат свое виждане за корекциите, които да подобрят по оптимален начин външния вид. Както удачната стратегия (избор на продукти, техника на поставяне, комбинации между терапии), така и перфектното изпълнение водят до удовлетворение на пациента, но всеки отделен инжектор има свой подход.

Бяха демонстрирани различни методи, сред които и The 3Lift като последен ефективен начин за заличаването на назолабиалните гънки. Тази техника се използва с най-новата гама от хиалуронови дермални филъри TEOSYAL, които едновременно подмладяват и оформят зоната.

След изключително полезната среща на високо ниво д-р Лидия Ванеска отново е в София и очаква своите пациенти в Дерма центъра на ул. Московска 29. Запазете предварително по телефона час за консултация или процедура при нея.

 

 

Етикети: , ,