ИЗВЪНРЕДНИ МЕРКИ по време на пандемична обстановка

 

 

 

 

 

 

 

 

С грижа за здравето и безопасността на нашите пациенти създадохме специален протокол за обслужването им по време на пандемията с Коронавирус COVID – 19, който съдържа редица мерки. Искаме да знаете, че полагаме изключителни усилия за дезинфекциране и проветряване на всички работни помещения, а нашите служители носят високакачествени защитни облекла.

Създали сме нужната стриктна организация да ви посрещнем и да предложим най-добрите медицински и естетични услуги. Но се нуждаем и от вашето съдействие, за което предварително благодарим!

 

Моля да имате предвид, че при посещение в клиниката ще бъдете помолени да дизинфекцирате ръцете си, да обуете еднократни калцуни и да носите предпазна маска, която да покрива устата и носа ви. Ще бъде измерена телесната ви температура, което отнема секунди.Извиняваме се предварително, ако това ви създава неудобства, но е задължително условие, което предпазва както вашето здраве, така и това на служителите ни.

 

В чакалните няма никакви предмети – бутилки вода, списания и декорации, които биха могли да пренасят вируси и бактерии. Временно сме преустановили и предлагането на топли напитки, за което предварително се извиняваме.

 

Настоятелно ви молим да не идвате в клиниката с придружител (изключение правят пациентите, които не могат да се придвижват без чужда помощ).

 

На разположение сме да запазим час по телефона, на мейл contact@hillclinic.com или дори във фейсбук, за да ограничим до минимум излишното посещение на клиниката. Ще сме благодарни, ако спазвате стриктно часа си, тъй като за всеки пациент е осигурен зелен коридор, който да намали възможността за среща с други пациенти на клиниката и персонал. Ако при пристигането си забележите друг пациент на рецепция, моля изчакайте той да бъде обслужен, да се отдалечи и тогава се приближете.

 

Лабораторните резултати може да проверите на сайта ни, за да не се налага да посещавате повторно клиниката, при проблем с достъпа до резулатите не се колебайте да ни позвъните на 02 439 3131 за помощ. Резултатите ви са тук.

 

Ако пребивавате извън София моля да имате предвид, че пътуването ви трябва да става с медицинки документ и попълнена декларация по бланка на МВР. Тези документи предоставяйте на служителите на КПП, затова подгответе достатъчно на брой копия на оригиналните документи. Напомняме, че декларацията се попълна собственоръчно и това е достатъчно. Тя не се заверява от Хил клиник, а е документ, който вие създавате. От Хил клиник може да получите Удостоверение за неотложно пътуване по медицински причини, което ще изпратим на посочен от вас e-mail. Заявете този документ на колегите ни, когато запазвате час за процедура или терапия изрично и посочете електронната си поща.

 

В случай, че желаете да използвате посещението си до клиниката и да се подложите на бърз тест за антитела срещу коронавирус, моля да имате предвид, че изследването е на стойност 40 лв, взима се кръв от пръста, а резултатите се готови до 10 минути. Моля уведомете за желанието си, когато запазвате час за процедура/преглед/терапия при нас.

 

Ако имате други въпроси относно противоепидемичните мерки, които взимаме, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.

02 439 3131

contact@hillclinic.com