ИЗВЪНРЕДНИ МЕРКИ по време на пандемична обстановка

 

 

 

 

 

 

 

 

С грижа за здравето и безопасността на нашите пациенти създадохме специален протокол за обслужването им по време на пандемията с Коронавирус COVID – 19, който съдържа редица мерки. Искаме да знаете, че полагаме изключителни усилия за дезинфекциране и проветряване на всички работни помещения, а нашите служители носят висококачествени защитни облекла.

Създали сме нужната стриктна организация да ви посрещнем и да предложим най-добрите медицински и естетични услуги. Но се нуждаем и от вашето съдействие, за което предварително благодарим!

 

Моля да имате предвид, че при посещение в клиниката ще бъдете помолени да дизинфекцирате ръцете си, да обуете еднократни калцуни и да носите предпазна маска, която да покрива устата и носа ви. Ще бъде измерена телесната ви температура, което отнема секунди.Извиняваме се предварително, ако това ви създава неудобства, но е задължително условие, което предпазва както вашето здраве, така и това на служителите ни.

 

В чакалните няма никакви предмети – бутилки вода, списания и декорации, които биха могли да пренасят вируси и бактерии. Временно сме преустановили и предлагането на топли напитки, за което предварително се извиняваме.

 

Настоятелно ви молим да не идвате в клиниката с придружител (изключение правят пациентите, които не могат да се придвижват без чужда помощ).

 

На разположение сме да запазим час по телефона, на мейл contact@hillclinic.com или дори във фейсбук, за да ограничим до минимум излишното посещение на клиниката. Ще сме благодарни, ако спазвате стриктно часа си, тъй като за всеки пациент е осигурен зелен коридор, който да намали възможността за среща с други пациенти на клиниката и персонал. Ако при пристигането си забележите друг пациент на рецепция, моля изчакайте той да бъде обслужен, да се отдалечи и тогава се приближете.

 

Лабораторните резултати може да проверите на сайта ни, за да не се налага да посещавате повторно клиниката, при проблем с достъпа до резулатите не се колебайте да ни позвъните на 02 439 3131 за помощ. Резултатите ви са тук.

 

В случай, че желаете да използвате посещението си до клиниката и да се подложите на бърз тест за антитела срещу коронавирус, моля да имате предвид, че изследването е на стойност 40 лв, взима се кръв от пръста, а резултатите се готови до 10 минути. Моля уведомете за желанието си, когато запазвате час за процедура/преглед/терапия при нас.

 

Ако имате други въпроси относно противоепидемичните мерки, които взимаме, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.

02 439 3131

contact@hillclinic.com