Jalupro – безценен коктейл от хиалуронова киселина+комплекс аминокиселини

JALUPRO HMW (High Molecular Weight) и Classic са иновативни биоревитализиращи продукти, които имат много специално действие спрямо кожата. Комбинацията от глицин, пролин, L-левцин и L-лизин монохидрохлорид с концентрирана хиалуронова киселина успява да забави значително процесите на стареене. Процедурата е с ниска степен на дискомфорт и отнема едва няколко минути, но има продължително благотворно влияние.

Функционалният комплекс от аминокиселини дава импулс на метаболитната активност на увредени тъкани, а хиалуроновата киселина осигурява максимални нива на влага и създава молекулен скелет, който гарантира повече еластичност на кожата.

След биоревитализиращата процедура се наблюдава:

  • усилено делене и развитие на фибробластите, което осигурява повече колаген
  • намаляване скоростта на деградация на съществуващия колаген
  • стимулиране на произвоство на фактори на растежа

Прилага се на лицето, ръцете, деколтето, шията и някои части на тялото (при вяла, отпусната кожа на вътрешната част на бедрата, вътрешната част на ръцете или корема). Продуктът е неизменна част от набиращият популярност в света Jalutox. Има чудесен ефект при келоиди и белези от всякакъв произход.

За постигане на максимален и продължителен ефект инжекционните продукти за Jalupro се комбинират с прием на хранителни добавки,  съдържащи съответните ценни аминокиселини и маски за лице, които се усещат като втора кожа и имат незабавно освежаващо и озаряващо действие.

За да запазите час за процедурата Jalupro ни позвънете на 02 439 3131

От април 2022 в Хил клиник работим и с най-новия продукт от серията JALUPRO SuperHydro

 

Етикети: , ,