Juvapen – оригинална инжекционна система

juvapen

 

 

Заглаждането на мимическите бръчки по челото, междувеждието и около очите имат своя неподражаем помощник в лицето на Juvapen. Това е най-новият електронизиран продукт, специално предназначен за работа с бо тулинов токсин. 

Както е традиция, естетичните дерматолози на Хил клиник разполагат с първите уреди в България и са пионери в работата с Juvapen. Системата позволява уникален и фин контрол върху количеството въведен продукт (0.0125 ml до 0.080 ml) и по-тънка игла, която прави убождането почти незабележимо. Пациентите на клиниката се радват на несравнимата точност и безболезненост на процедурата, както и на значително по-прецизно дозиране, оптимизирани резултати и по-малко нежелани странични ефекти. Много по-редки са корекциите след 10-12 ден.

Вижте процедура за ОМЕКОТЯВАНЕ НА МИМИЧЕСКИТЕ БЪРЧКИ, изпълнена от нашия естетичен дерматолог д-р Валянова в телевизионен ефир:

За безплатна първична консултация преди бо токс Juvapen терапия с наш дерматолог запазете предварително час на 02 439 3131.

Етикети: , ,