Кислороден Jet пилинг и мезотерапия

Първи в България разполагаме с най-новата версия на мултифункционален апарат за кислороден Jet пилинг и безконтактна мезотерапия.

Благодарение на специалната комбинирана технология с него може да се постигне цялостна процедура на лице, шия, ръце или тяло в две фази. На първия етап кожата се почиства с мощна кислородна струя и се прави лимфен дренаж, който буквално за секунди активира метаболитните процеси в зоната и премахва подпухванията. Струята ефикасно ексфолира кожата, шлифова повърхността и премахва мъртвите клетки.  Втората фаза представлява безконтактно въвеждане на уникални серуми в дълбочина, които медицинският ни козметик подбира специално за вашата кожа и съобразно нейните нужди.

Процедурата е перфектна за третиране на:

  • фини линии и бръчици
  • мазна кожа и комедони
  • големи пори
  • акне
  • слънчеви петна
  • отпусната кожа

Намаляване дълбочината на гневната бръчка след третата процедура

Освен лицето и шията, с апарата могат да се постигнат забележителни резултати за подмладяване на ръцете: заличаване на бръчиците, витализиране на кожата, изравняване на слънчеви петна с цвета на околната кожа. Процедурата за ръце е бърза и може да я комбинирате с часа си за маникюр. Веднага след терапията кожата е по-еластична, мека, с изравнен тен и видимо по-млада.

Кислородната терапия за тяло се комбинира с антицелулитни серуми и е отлична за всички зони, където има портокалова кожа. Подчертан ефект има при третиране на колене, тъй като премахва отока и стяга зоната.

Препоръчват се 7-9 терапии, които се разпределят по две в месеца или по друга схема, която вашият терапевт препоръча.

Дълбочината, на която кислородната струя достига е непостижима с други апарати, които има на пазара. Вижте как нашият апарат (този с тройна струя) успява да достигне вътрешните слоеве на кожата за оптимален резултат.

За повече информация и за да запазите час: 02 439 3131

Етикети: , ,