Конци с лифтинг ефект Silhouette Soft

Един от най-популярните и предпочитани методи за лифтинг и регенерация са конците Silhouette Soft, създадени от американска компания през 2006 г. И до този момент те са единствените перманентни полипропиленови конци, които са получили одобрение от американската FDA и имат СЕ маркировка.

Основната им съставка е полимлечната киселина, което ги прави резорбируеми, безвредни и биоадаптивни. Имат още по-добър резултат при комбиниране с филъри и плазмотерапия.

Употребата им осигурява деликатен, но ефективен фейслифт. Процедурата е бърза и щадяща предпочитана от пациенти, особено при нежелание да се пристъпи към инвазивна намеса. Поставят се в стерилна среда, без разрези и шевове, само с няколко микроскопични убождания в кожата, която предварително е обезболена.

Чрез различни схеми на поставяне естетичният дерматолог може да повлияе отлично всяка зона на лицето и шията. Конците повдигат, опъват и компресират отпуснатите части така, че да се получи видим лифтинг, запазвайки чертите на лицето. В дългосрочен период полимлечната киселина, от която са изградени, стимулира производството на собствен колаген и антиейдж ефекта се усилва месец след месец.

Silhouette Soft коригира успешно скули, лицев контур, долна челюст, вежди, шия

Silhouette Soft коригира успешно скули, лицев контур, долна челюст, вежди, шия

конци с лифтинг ефект

Етикети: ,