Конците КОТВА (Anchor)

Чували ли сте за конците тип „котва“? Те имат уникална структура – по дължината им са формировани малки зъбчета в двете посоки и това осигурява безпрецедентно мощен и траен лифтинг ефект.

LFL Anchor са разработени на основата на полидиоксан и с течение на времето се резорбират от организма. Поставени от опитен специалист „котвите“ постигат максимално повдигане на отпуснатите тъкани. Тъй като нишките силно и плътно се фиксират в тялото, те имат по-дълготрайно и по-видимо действие. Технологията за пресоване на зъбчетата, а не нарязване на самата нишка, ги прави по-здрави и надеждни.

Другото им голямо предимство е, че се поставят не с остра игла, а с тънкостенна канюла, което прави процедурата атравматична. „Котва“ са предпочитан продукт за работа в естетичната медицина, защото позволяват да се постигне мечтаната визия с еднократна, бърза процедура.

Специалистите по естетика считат, че конецът Anchor е универсален. При корекция на лице той се справя успешно с:

  • гравитационната птоза в средната и долна трета от лицето
  • формата на лицето (скули)
  • линията на челюстта, субменталната зона и шията

При тяло е удачен за:

  • лифтинг на горната част на ръцете (chicken wings)
  • лифтинг на излишната тъкан над лактите
  • корекция на мастните образувания над коленете

Освен първоначалния повдигащ ефект, при разграждането си в кожата конците стягат и формират нов колаген.

За първична безплатна консултация с дерматолог в Хил клиник позвънете на тел. 02 439 3131. Посетете  страницата ни за контакти за повече информация.

Етикети: , , , , ,