Корекция на носа с филър

Хармоничният и добре оформен нос създава до голяма степен усещане за красота на цялото лице. Ако поради травма или по рождение има асиметричност или изкривяване може да се пристъпи към корекция, за да се подобри външния вид и самочувствието на човека. Когато функцията на носа е запазена, няма проблеми с носната преграда и дишането, а единствено искате да промените формата му, то неоперативната корекция с филър или мезоконци е препоръчителна.

Моделирането на носа с хиалуронов гел следва да се извършва единствено и само от опитен естетичен дерматолог, който познава в детайли анатомията на лицето. Методът представлява въвеждане с тънка игла на малко количество хиалуронов филър така, че да се променят проблемните зони. Възможно е да се създаде нова форма, да се прикрие неравност, гърбица или асиметрия на носа.

Процедурата продължава едва няколко минути, зоната е предварително обезболена и може да се очаква единствено лек оток или синина, които бързо отшумяват. Към всеки отделен нос, в зависимост от спецификата, се подхожда индивидуално и се постига изправяне, повдигане на крайчето или прибиране. Резултатът е налице веднага и се запазва месеци наред.

 

Консултация може да направите след като запазите час на 02 439 3131.

Първичният преглед не се заплаща.

Етикети: , , ,