Козметикът Вероника Калчева на Световен естетичен и анти-ейджинг конгрес

Veronika AMWC

За втора поредна година медицинският козметик от Хил клиник Вероника Калчева се присъедини към Световния естетичен и анти-ейджинг конгрес в Монако. Тя посети редица лекции и практически демонстриции на най-модерните в момента козметични продукти и апаратни процедури, представени от водещи в бранша експерти.

„Полезни ми бяха научните беседи за лазерните и RF технологии, настоящите и бъдещи разработки в сектора. С най-новите апарати работя ежедневно в клиниката, затова научна насоченост на информацията ми дава необходимият фундамент и за практиката ми. Впечатли ме презентацията на Skintech Pharma Group и подходът им към лифтинг на кожата в едночасова терапия с продукт, съдържащ ТCA и фенол. Посетих няколко лекции с най-новите тенденции в подмладяването с натурални растителни съставки, подходите при изтощена и старееща кожа, антистресови решения и защо лайфстайлът може да е враг на добрия външен вид.“ разказа Вероника. „Може да се каже, че по време на живите демонстрации с AHA, ВНА и ТСА пилингите си „сверих часовника“ относно техники на изпълнение, противопоказания и избор на продукти. По време на дискусионния панел станаха ясни редица много фини детайли в нашата работа, които позволяват да се извлече максималната полза от всяка терапия.“

Обогатявайки познанията си в специфичната материя Вероника може да предложи на пациентите най-доброто от света на естетиката.