Лазерна епилация, SHR обезкосмяване и Alexandrite – епилация под покрива на Хил клиник!

d290_1877Седефено гладката кожа и мекота са символ на женственост и съблазън. В Хил клиник разполагаме с абсолютно всички иновативни и ефективни методи за обезкосмяване. Работим с опитни дерматолози и ползваме най-качествената техника, което елиминира риска от хиперпигментации и изгаряния на кожата. За нас на първо място е безопасността на пациента и спазваме стриктно протоколи на работа, защитаващи здравето на кожата. Важно е, че постигаме гладка, обезкосмена зона за дълго време с минимален дискомфорт. След цялостен курс при нас епилираната кожа е кадифена на допир, а ефектът се задържа за цял живот само с една поддържаща процедура годишно.

 

луиза григороваДържа винаги да съм епилирана трайно и качествено.

Не бих ползвала бръснач или химически депилатори, когато имам на разположение най-новата лазерна технология.

Луиза Григорова, актриса

 

 

Хил клиник смело заявява, че с най-новото лазерно попълнение в отделение Дерматология притежава пълна гама технология за премахване на нежелано окосмяване – лазерна епилация Alexandrite и SHR обезкосмяване!

Сега вече няма нужда да се притеснявате дали сте с активен тен, с руси косъмчета, с тъмна или светла кожа – ние имаме специално решение за всеки пациент! Продължителността на третирането ще бъде определено от наш специалист дерматолог и е строго индивидуално. След всяка процедура окосмяването намалява, космите стават по-тънки и светли.

Най-новите ни апарати за лазерна епилация са SOPRANO ICE на Alma Laser и Alexandrite на компания DEKA – посочени за най-ефективните лазери, произведени досега!

Време е да сложите край на нетрайното обезкосмяване с едно посещение в Хил клиник. Без значение от типа кожа или цвета на космите.

 

Първичната консултация с наш специалист не се заплаща!

Обадете се още сега: (02) 439 31 31.

 

Етикети: , , ,