Лазерна система Synchro FT за успешно премахване на капиляри

synchro ftВ Хил клиник разполагаме с произведената от DEKA  последен модел лазерна система Synchro FT с дължина 1064 nm.

Този лазер е класика за успешно премахване на капиляри, спукани микрокръвоносни съдове и хемангиоми по лицето и тялото.

Дължината на лазерната светлина е 1064  nm и позволява третиране на дълбокоразположени капиляри.

Уникалният лазер от последно поколение позволява на лекаря да избере най-подходящата дължина на вълната и продължителността на импулса, което ограничава до минимум възможността за термично увреждане и др. нежелани ефекти.

Какво казват топ-специалистите за Synchro FT?

Проф. Д-р Пиеро Камполми, Катедра по дерматология Университет на Флоренция, Италия:

“Брилянтна технология, която благодарение на заменяемите филтри спестява време и се адаптира мигновено към фототипа на отделния пациент.”

Д-р Елеонора Валянова, eстетичен дерматолог, Хил клиник:

“Впечатлена съм от резултатите, които постига лазера само след една процедура. За мен е удоволствие, че пациентите ми са доволни от резултата, а аз съм сигурна в безопасността на техниката от медицинска гледна точка. Сегментирането на импулса ми помага да третирам адекватно всека отделна кожа спрямо спецификата й.”

Д-р Лидия Ванеска, eстетичен дерматолог, Хил клиник:

“Новият Synchro FT е подходящ за всеки фототип. Това е много важно в моята практика и наред с отличните резултати при третиране на капиляри и епилация мога да го наредя сред топ-иновациите, с които разполагаме в Хил клиник.”

Вижте начини да се свържете с нас за допълнителна информация и записване на час за консултация с нашите специалисти. Можете да се обадите и директно на тел. 02 / 439 31 31.