Lead Fine Lift – моделиране и лифтинг с мезоконци

Когато други методи не са удачни лицето и ръцете могат да бъдат „армирани”, опънати и подобрени като обем и контур чрез иновационната технология на резорбируеми мезоконци със специална „зъбчеста” структура.

Процедурата е атравматична, с изключителен моментален резултат, без възстановителен период. Ефектът продължава повече от 24 месеца. Едновременно с лифтинга се постига стимулация на собственото производство на колаген, което прави кожата по-млада, сияйна, с еднороден тен.

 

mezokontsi dupeМетодът се използва и за намаляване на излишен обем в областта на корема, за повдигане на седалището (постига ефекта на «бразилско дупе») и отпуснати участици в горната част на ръката. Допълнително благотворно влияние оказва подобряването на микроциркулацията на кръвта и общото освежаване на кожата.

 

mezo igla

Мезоконците са много тънки, практически невидими и са предназначени за имплантация в меките тъкани. Те са последното достижение на естетичната медицина и са изработени от специален материал, гарантиращ висока поносимост и липса на алергична реакция. Въвеждат се подкожно чрез специални тънки игли, без да остават синини и да причиняват белег от убождане.

Конците са изработени от полидиоксанон, се резорбира за около 180 дни, превръща се във въглероден диоксид и вода и оставя след себе си само майсторски изваяни черти, като стимулира производството на фибробласти.

 

Резорбируемите мезоконци са сертифицирани са от KFDA, CE, GMP, ISO. Дерматологът ще прецени по време на предварителната консултация дали даденият пациент няма противопоказания за процедурата.

 

 

 

Д-р Валянова и д-р Ванеска са сред малкото официално сертифицирани за работа с метода дерматолози в България! Не се доверявайте на неспециалисти, за да получите желания ефект и да избегнете риска!

 

Обадете се, за да запазите час за консултация на 02/439 31 31 или вижте страницата ни за контакти за повече начини да се свържете с нас.

 
Етикети: , , , , ,