Лечение на акне – случай от практиката

Лечението на активно акне изисква индивидуален подход, специални системни терапии и не на последно място използване на иновативна техника. Консултацията с естетичен дерматолог, който да свали анамнезата, да определи фазата на заболяването и да конструира план на лечение е особено важна първа стъпка. Подходът към всеки пациент е личен, съобразен с индивидуалните особености и придружен от препоръки за домашна грижа.

Отлично повлияване, вкл. овладяване на възпаленията, изчистване на лезиите и черните точки може да се види от този случай:

Akne_predi_sled Хил клиник

 

Само след втората терапия по специално разработен от нас протокол с неаблативния лазер Clear Skin, който има едновременно охлаждане и вакуум по време на процедурата, акнето е значително редуцирано и кожата е успокоена.

Енергията на Er.Glass 1540nm прониква дълбоко, унищожава трайно бактерията, предизвикваща акне и в същото време намалява производството на себум. Повърхността на кожата остава незасегната, болка и дискомфорт няма, подобрението е очевидно и това стимулира пациентите да продължат с назначената терапия.

Дори при много тежки форми на заболяването, големи лезии, кисти и задържана гной лазерът има неизменно добър ефект. Подходящ е за всички типове кожа, както за мъже, така и за жени.

За консултацията с лекар специалист запазете час: 02 439 3131.

Етикети: , ,