Лифтинг на седалище тип „паяжина“ (spidernetlift)

Знаете ли, че мрежата на паяка е сред най-устойчивите и в същото време еластични конструкции в природата? Е, представете си мрежа от резорбируеми лифтинг и ревитализиращи конци Aptos, поставени под формата на паяжина за оформяне на дупето! Нишките повтарят структурата на влакната, а въвеждането им създава невероятна подкожна поддържаща мрежа.

Атрактивното дупе стана изключително желано и ценено в последните няколко години благодарение на новите модели за красота, които го издигат на пиедестал. Добро оформеното, сочно, хармонично с тялото седалище  се счита за особено привлекателно от мъжете, то е символ на здраве и плодовитост. В много култури извивката на глутеуса играе значителна роля в сексуалното привличане и съблазняване.

Вижте промяната, направена от д-р Ванеска при пациентка, която иска подобряване на извивките и повдигане на дупето. Комбинирано се ползват да вида конци – за лифтинг и за ревитализация (Nano Vitis и Body Exellence visage), за да постигне както стягане и уплътняване на кожата, така и повдигане на дупето. Конците представляват много здрави, но фини нишки, които не се напипват след поставяне и след време се абсорбират напълно от тялото. Междувременно обаче създават мощна стимулираща производството на собствен колаген и еластин мрежа, която подмладява, подкрепя и оформя третираната зона.


Самата процедура е бърза, в амбулаторни условия и локална упойка. Няма оток, синини и не оставя следи. Има няколко малки убождания от игла, които веднага преминават. Всички пациенти я понасят много добре, без оплаквания, а веднага след привършването на процедурата се връщат към ежедневието си.
Важно е да се знае, че ефектът на процедурата spidernetlift ще се разгърне след около 20 дни с пълна сила, но и веднага след въвеждането на конците разликата е значителна (на снимката показваме седалището преди и непосредствено след лифтинга „паяжина“).

Позвънете ни за повече детайли, а също така запазете своята консултация в Хил клиник за неоперативна корекция на тяло: 02 439 3131

Етикети: , ,