MASTERCLASS с участието на д-р Валянова и д-р Кожухарова

 

10730939_866723973358587_7259156657142284793_n„Продуктът е толкова добър, колкото добър е лекарят, който го поставя.“

беше категоричен д-р Волфганг Редка, един от най-известните в света специалисти, пред аудиторията на Masterclass, организиран в София през април 2016.

 

Представени бяха подходи за превенция на стареенето, конци за лифтинг и биоревитализация на кожата от д-р Паскале Басо и д-р Артура Аморосо.

Amoroso

Нашите специалисти имат сериозен опит в поставянето на гамата Happy lift, които са изработени от полилатид капролактон, специално за по-дълготрайно придържане на тъканите.

В практиката си естетичните дерматолози на Хил клиник ги използват изключително успешно за  репозиционират отпуснати тъкани в областта на скулите, мандибуларната зона, веждите и шията. Конците с лифтинг ефект са предпочитани от пациенти, които не желаят пластична операция, но имат нужда от значително повдигане и стягане на различни зони на тялото. Ефектът на репозициониране е видим веднага и се усилва с течение на времето, благодарение на стабилните и трайни резултати на процедурата.

IMG_826411

Интригуваща едновременна демонстрация на специални методи за поставяне на филъри направиха д-р Редка и д-р Галадари. Освен качествен продукт от особено значение са опитът и техниката на работа, която осигурява перфектно изглеждащо по-младо, свежо и съвършено лице!

Като VIP инжектори и референтни лекари на Теосиал естетичните дерматолози на Хил клиник са първите в България, които започнаха да работят с Teosyal Pen за плавно и нетравмиращо тъканите поставяне на филъри, а сега вече са запознати и с най-новите тънкости в използването му!

Redka

По време на събитието се презентира метод за ревитализиране на тялото чрез Mesocogs, които в Хил клиник отново въведохме в практика у нас и отдавна ползваме с голям успех.

Само дни след световното изложение в Монако у нас бяха представена разширената серия козметични продукти за домашна грижа, както и ексклузивна формула с деоксихолиева киселина за оформяне на субменталната и мандибуларна област.

replace-1

Иновативният продукт Celluform+, който е откритие в третирането на субментални мастни натрупвания или по-познатият дефект „двойна брадичка“, предизвика голям интерес. Продуктът не само „топи“ мастните клетки, но и стимулира производството на колаген, чрез който кожата в тази област се стяга. Експертите считат Celluform+ за по-евтина и по-нежна алтернатива на липосукцията на шията.

 

Етикети: , ,