Методи за обезкосмяване

Търсим все по-бързи, лесни и ефикасни начини да се справим с проблемите си, а когато проблемът са космите едно от най-добрите решения е трайната лазерна, SHR или Елос епилация.

Днес само с едно натискане на бутона на смартфона или лаптопа си имаме повече информация и възможност за връзка с всички точки на планетата. Защо, когато сме толкова иновативни и технологични във всички останали сфери на живота си все още ползваме архаичното бръснене или мъчителната коламаска, за да обезкосмим тялото или лицето си? В края на краищата тези методи не унищожават космите, а само временно ги премахват, за да се появят по-тъмни, по-здрави и повече. Освен това нараняват кожата, предизвикват сухота или зачервяват зоната, често косъмчетата започват да растат навътре и да образуват възпаления!

Лазерните системи, от друга страна, елиминират окосмяването и с всяка следваща процедура косъмът става все по-тънък, по-светъл и по-слаб, за да изчезне съвсем. За кратко време се обработва голяма зона, за да може да се насладите на гладка кожа. Апаратурата излъчва светлина в невидимия спектър, която прониква в кожата, поглъща се селективно от тъмните пигменти на космените фоликули, трансформира се в топлина, което води до атрофия на луковицата. Това налага и повторението на третирането сле 3-5 седмици. Лазерната епилация осигурява комфорт, самочувствие и спестява време.

 

Обадете се, за да запазите час за консултация и процедура за епилация на 02/439 31 31 или вижте страницата ни за контакти за повече начини да се свържете с нас.

 

Етикети: , ,