Методи за премахване на белези в Хил клиник

 

 

Белезите по кожата в повечето случаи са неприятни и загрозяващи следи, причинени от

  • акне
  • стрии
  • хирургична интервенция
  • изгаряне
  • нараняване

Макар че повечето белези не могат да бъдат заличени напълно, все пак с помощта на съвременните технологии, дерматолозите са способни значително да подобрят техния изглед и да ги направят по-малко видими.

 

 

Преди години основните методи, с които са се третирали белезите са били дермоабразиото, различни видове пилинги и хирургически ревизиии, но не винаги с добър резултат. Днес с въвеждането на лазерните и радиочестотните технологии, тези методи почти не се използват.

Фракционната лазерна процедура за изглаждане на белези от акне, изгаряния, хирургически операции с лазера Palomar® в Хил клиник е най-комфортната алтернатива на хирургическата намеса. Тя осигурява забележителни резултати при всеки тип кожа.

Импулсите на лазерната светлина разрушават тъканта на белега и стриите и подпомагат образуването на нова, здрава кожа на нейно място.

Защо да изберем лазерното премахване на белези?

  • Краткотраен възстановителен период
  • Лесна процедура с минимален дискомфорт
  • Бърза и неинвазивна  процедура
  • Изключително естетични резултати

Отличните специалисти-дерматолози в Хил клиник с помощта на Лазерна процедура заличават белези бързо и лесно! Звездата Таня Боева се довери на техния професионализъм, за да заличи завинаги белега от две операции секцио.

Обадете се, за да запазите час за консултация на 02/439 31 31 или вижте страницата ни за контакти за повече начини да се свържете с нас.

Често задавани въпроси за апаратно премахване на белези:

Какъв тип белези могат да бъдат третирани?

Лазерната процедура за изглаждане на белези и стрии е подходяща  при белези от всякакъв характер, разположени на лицето и тялото.

Подходящ ли съм за процедурата с лазер?

Лазерната процедура е ефективна за стрии и белези върху всеки тип кожа, включително много светла и много тъмна.

Как действа лазерът?

Процедурата използва фракционни импулси лазерна светлина за разрушаване на тъканта на белега и подпомага за генерирането на нова здрава тъкан.

Колко време продължава една процедура?

Процедурата отнема между 20 и 40 минути, в зависимост от размера на третираната зона. Може да бъдат третирани стрии и белези на различни зони в рамките на 1 процедура.

Колко процедури са необходими?

Количеството процедури е строго индивидуално и зависи от количеството и размера на третираната зона, давността и дълбочината на стриите или белезите. Дерматологът на Хил клиник може най-добре да определи оптималния брой процедури.

Боли ли?

По време на процедурата се усеща само леко боцкане. Не се налага нанасянето на обезболяващ крем или друга локална анестезия.

Колко бързо ще се възстановя?

Незабавно след посещението в Хил клиник можете да се завърнете към обичайното си ежедневие.

Съществуват ли странични ефекти?

Освен възможното временно зачервяване на третираната с лазера зона, не се наблюдават странични ефекти.

 

Още днес можете да запазите час за процедура на телефон: 02/439 31 31.