Ласерски систем Nd:YAG за успешно отстранување на капилари

synchro ftПроизведениот од DEKA најнов ласерски систем Nd:YAG модел Synchro FT е со должина 1064 nm.

Овој ласер е класика за успешно отстранување на капилари, пукнати микрокрвоносни садови и хемангиоми на лицето и телото.

Со овој ласер конфорно, безбедно, брзо и најефикасно се отстрануваат и влакната.