StarLux ® 500 на Palomar

Starlux-500-600x392Клиничките студии покажуваат дека просечното подобрување по спроведената терапија со PalomarLux1540 ™ стриите се бришат помеѓу 60% и 85%.

Ласерот е неаблативен, што значи дека ја третира кожата во длабочина, без да го повредува или согорува нејзиниот површински слој.

Ова го прави уникатна технологија со ефективни резултати без несакани ефекти (надразнета, повредена кожа или пигментни дамки).

Самата процедура е целосно безболна.

Нема потреба од период за опоравување.