Светски познатиот уролог д-р Фернандо Санча ќе врши прегледи во Клиника „Хил“

d290_814

Во периодот 1.11.2018 г., секој што сака да добие експертско уролошко мислење, може да се консултира со д-р Фернандо Гомез Санча во Клиника „Хил“.

Д-р Санча е водечки експерт на Меѓународната група на лекари кои работат со Зелен ласер (IGLU).

Оперира пациенти со аденома на простатата во цел свет.

Специјалист во реконструктивна урологија, пенилна хирургија.

Одржува оперативни сесии вo Клиника „Хил“ – единствената клиника во Бугарија што располага со Зелен ласер.

За да закажете термин, Ве молиме претходно да се јавите на телефон: +359 (0)2 439 31 31.

DES_3106-laser-2 (1)

Клиника „Хил“ располага со неопходната опрема за целосна профилактика на болестите на простатата и работи со најбезбедните и современи методи во оперативната урологија – Зелен ласер, ласерно кршење на камени во уретрата, лапароскопски операции во случај на карцином на простатата.

Во клиниката се применуваат најновите достигнувања во светската медицина, во дијагностиката и лекувањето.

За повеќе информација, можете да го посетите личниот блог на д-р Фернандо Гомез Санча или да се јавите во Клиника „Хил“.

Етикети: ,