MLT 3.1 e успешната комбинация

 

Когато едни продукти работят перфектно, а такива са филърите Teosyal, създава се нещо още по-добро. Това накратко е историята на MLT 3.1 – комбинация на три продукта за 3D корекция на лицето. Подходът е FULL FACE с максимално ниво на безопасност и ефективност.

Методът е фина работа с канюла в средната част на лицето, при която се работи на три нива за създаване на по-млада и свежа визия. Адресира се твърд филър за изграждане или възстановяване на обем в областта на скулите, продължава се с динамичен филър за динамичните зони като бузите и контурите на лицето и се завършва с освежаване на епидермиса – повърхността на кожата, където се заличават следите на времето. Всички продукти се въвеждат само от три точки и постигат туширане на бръчките, подобряване на еластичността на кожата и здрава, сияйна повърхност.

TEOSYAL PURESENSE ULTRA DEEP е специално проектиран за повдигане, дълбока структурна подкрепа и 3D проекция. Като втора стъпка в многопластовия подход се въвежда RHA 4, който цялостно третира загубата на обем в средата на лицето. TEOSYAL PURESENSE REDENSITY 1, специално разработен за подобряване на качеството на кожата, завършва цялата терапия*. Благодарение на своето уплътняващо действие той помага за предпазване на кожата от оксидативен стрес, защитава и удължава младостта.

Резултатът е натурален, блестящ външен вид, който създава много самочувствие и настроение. Да обобщим – търсенето на подходящо за лицето антиейдж решение може да спре тук и сега.

Когато запазвате час за безплатна първична консултация с наш естетичен дерматолог на тел. 02 439 3131, споменете код „3.1“, за да получите пакетна цена 1500 лв за цялата процедура.

* Лицето ви не е единственото, което може да се възползва от нежната сила на REDENSITY 1, деколтето и шията са също толкова важни.

Етикети: , ,