Моисей – последна генерация лазер на Lumenis® в Хил клиник


 

Последно поколение лазер започна да работи в нашата операционна – нова генерация холмиум лазер на Lumenis®

MOSES или Моисей гарантира  висока ефективност и до 20% подобрена енуклеация на простатата. Операцията е безкръвна, прецизна, бърза, а пациентите са под спинална упойка. Това извежда хирургичната намеса на по-високо ниво.Технологията MOSES показва превъзходна скорост на изпаряване и ефективност в сравнение с редовния импулс, което предполага, че в ръцете на умел хирург се намалява значително времето за процедурата. Безопасността му е сред ключовите характеристики, наред с подобрената хомеостаза и перфектна видимост за хирурга.

Методът е толкова добър, че световни специалисти предричат на MoLEP бляскаво бъдеще като по-добрата версия на HoLEP (Holmium laser enucleation of the prostate).

Разбира се иновативният апарат е много труден за усвояване и не всеки лекар успява да го ползва оптимално. Хил клиник може да си позволи авангарда в медицинската техника, защото екипът ни е с 10-годишен опит, хиляди успешно оперирани пациенти и висока експертиза в областта.

С новия лазер Хил клиник става водещ и най-голям лазерен център в страната. Щастливи сме, че непрекъснато обновяваме апаратите си и можем да предложим най-добра съвременна медицина, опит и грижа в полза на пациентите с ДПХ.

За повече информация и консултация с уролог в Хил клиник: 02 439 3131

 

 

Етикети: , , ,