Нели Рангелова: Моят дерматолог д-р Валянова е невероятен лекар

Получавам много често комплименти за външния си вид и няма да крия, че ми доставят удоволствие. Но трябва да се знае, че да изглеждаш добре, да имаш свежа и красива кожа, да запазиш силуета си, не е случайност или късмет. Аз винаги съм полагала целенасочени усилия да поддържам това, което ми е дадено като гени. Дори красивите жени след определена възраст, ако неглижират себе си от мързел или от небрежност, повяхват бързо.

Аз отделям необходимото време и посещавам естетичен дерматолог, козметик, фризьор. Доверявам се само на доказани професионалисти и вярвам на техните съвети.

Моят дерматолог д-р Валянова от Хил клиник има изключително точна преценка каква процедура да ми направи. В стила й на работа харесвам това, че тя успява да подчертае най-красивите ми черти, без да прекалява с корекциите. Малко ботокс, малко лифтинг конци, апаратна лазерна процедура – неинвазивни, бързи терапии с наистина отличен резултат. За мен е важен и фактът, че след нейните методи няма възстановителен период, няма задължително стоене вкъщи, оток или синина. Още на следващия ден мога да имам участие, да излезна пред публика или да се снимам без филтър за Инстаграм сторито си.

И на последно място, но не последно по важност – тя е прекрасен човек, много фина, приятна, спокойна, внимателна и усмихната. Аз обичам да общувам с професионалисти от висока класа, но които нямат високомерие и не държат изкуствена дистанция.

Етикети: