Нова естетична тенденция #texasjawline

Остаряването и покачването на килограми отпускат и окръглят лицето, а всяка загуба на ясно дефинирани черти ни отдалечава от свежото и красиво излъчване. Силно очертаната долна челюст е характерна за жителите на Тексас, затова новото име на корекцията на ъгъла на мандибулата и брадичката е „тексаска челюст“ (texas jawline) или „тексаски лифтинг“.

Целта на процедурата е да създаде впечатление за сила, хармония и здраве. Добре изразената долна челюст и оформената брадичка визуално издължават лицето и засилват позитивното излъчване. Умело поставяне на филър постига естествен обем в зоната и засилва впечатлението за откритост и естествена красота. Смята се, че привлекателното лице е с високи скули и издадена мандибула.

Специалистите в Хил клиник владеят техники за корекция както на дамски, така и на мъжки лица. Филърът е достатъчен в общия случай, когато имаме генетично неизразена костна структура или са загубени мазнините при рязко сваляне на килограми. Инжектирането му е бързо, ефективно и без дискомфорт – процедурата отнема минути, а след нея няма нужда от възстановяване.

Обикновено за структуриране на долна челюст и брадичка се поставя 3мл Teosyal® Ultimate, но при изразени дефекти като отпуснати бузи тип „булдог“ и двойна брадичка се прави комбинация между хиалуронов пълнител и апаратни процедури за стягане и топене на локални мазнини. Лифтинг конците също могат да бъдат ползвани като отличен метод за подобрение на лицето при определен тип пациенти.

 

За безплатна консултация относно вашата корекция на лицев овал, долна челюст и брадичка се свържете с нас на 02 439 3131 и ще предложим час при опитен, доказан специалист.

Етикети: , ,