НОВО: Избелваща козметична терапия

Дразнят ли ви прекалено тъмните, сухи и груби лакти и колене? Искате ли да изсветлите срамните си устни, слабините и зоната около тях? Забелязвате ли със съжаление, че подмишниците ви са с значително пигментирани в сравнение с околната кожа? Мечтаете ли ареолите да са не кафяви, а нежно розовеещи?

Новата двуфазна процедура, която предлагаме в сектор Медицинска козметика в Хил клиник осигурява постепенно изсветляване, омекотяване и подмладяване на деликатните зони от тялото, които са хиперпигментирани. Полага се продукт, съдържащ комплекс от седем киселини за активна регенерация и стопиране на меланиновата свръхпродукция. Формулата е създадена специално за интимни и деликатни и зони и има меко действие. Още след първите 3-4 процедури се забелязва се възвръщане на формата, еластичността и свежестта на кожата. Показва много добра толерантност дори при чувствителни кожи.

Процедурата се извършва два пъти в месеца, а за оптимален ефект се правят серия от 6 терапии. Не се препоръчва непосредствено преди манипулацията зоната да е била подложена на агресивно механично въздействие като кола маска, бръснене, домашни уреди за епилация и др.

Единичната цена на процедура е 150 лв., а при закупуване на пакет от 6 посещения, заплащате само пет!

За повече детайли не се колебайте да се свържете с нас: 02 439 3131

Етикети: , ,