НОВО: Козметична терапия Eye Care

Терапия Eye Care е превъзходна процедура, която представлява био лифтинг и единствена по рода си грижа за околоочния контур. По време на терапията фината кожа около очите се третира деликатно с радиочестота и вибромасаж.

С накрайка едновременно се интегрират различни видове серуми, които нашият козметик подбира индивидуално, в зависимост от нуждата на конкретното лице. Накрая се поставя богата на хранителни вещества и антиоксиданти маска.

  • Действие: редуцира фините линии и бръчки, облекчава тежестта на торбичките, овлажнява и подхранва в дълбочина, предпазва от бъдещи външни агресии върху кожата, предоставя нежно лимфооточен и дрениращ ефект

Времетраенето на терапията е 30 мин, което я прави предпочитана за заети дами, които не искат да губят ценно време в дълги процедури.

За оптимален резултат в началото се прави по една терапия на всеки три дни или два пъти седмично) до достигане на  6 процедури. След това се продължава с поддържащи процедури – веднъж седмично. Пълният курс е 12 терапии Eye Care за тотален антиейдж ефект на околоочната зона.

За повече информация или запазване на час при наш козметик: 02 439 3131

Етикети: ,