Обучително видео за операции със Зелен лазер /GreenLEP

В операционната на Хил клиник беше заснето най-новото обучително видео за операции със Зелен лазер GreenLEP, на което уролози от цял свят ще разчитат да научат най-прецизните техники за безкръвно отстраняване на увеличена простата.

GreenLep

 

Екипът на Хил клиник д-р Боцевски, д-р Коцев, д-р Деримачковски и д-р Георгиев, под ръководството на д-р Санча са оперирали над 1000 пациента със Зелен лазер. Изборът на голямата технологична компания Richard Wolf GmbH още веднъж доказва, че в Хил клиник операциите са извършват по най-добрия възможен начин и е поредното доказателство за изключителния професионализъм и виртуозно майстроство на лекарите ни.

Известно е, че не само апаратурата, а и човекът, който я управлява са ключови за прецизното изпълнение на хирургичната намеса. В Хил клиник отличната комбинацията между единствения в света, създаден специално за отстраняване на увеличена простата, Зелен лазер и доайена на лазерната хирургия д-р Фернандо Санча са единството, което всеки мъж с проблемна простата търси!

Двата метода за работа със Зелен лазер – изпаряване и енуклеация са едни от най-популярните и широко разпространени хирургични подходи за лечение на доброкачествени аденоми на простатата. Голямото преимущество на метода е липсата на кървене и съответно кръвопреливане.

Инструментите на Richard Wolf осигуряват т.нар. „Freestyle“  свобода за хирурга, който чрез подобрения лазерен инструмент може да маневрира в аксиална и радиална посока без никакви ограничения. Иновативният морселатор PIRANHA с огромна мощност и бързо раздробява простатната тъкан и веднага след процеса на енуклеация тя се евакуира от тялото на пациента. За по-малко от час увеличената простата е премахната без нито един разрез, пациентът се възстановява и още на следващият ден се изписва от клиниката.