ОСКАР за инжектиране

С огромно удовлоствие съобщаваме, че нашите изключителни естетични дерматолози д-р Валянова и д-р Ванеска вече са носители на престижната степен „Международни обучители на Teoxane“ – една от най-големите компании за производство на хиалуронови продукти

Това признание идва след дългогодишна работа, стотици хиляди поставени филъри, хиляди извършени комплексни процедури, съвършено владеене на инжекционните техники и преминат няколкостепенен сертифициращ изпит. Лично д-р Patrick Trevidic от Teoxane поздрави двете лекарки за представянето и ги приветства в отбраното общество на международните тренери на марката. Това означава, че д-р Валянова и д-р Ванеска ще обучават останалите български лекари в методите на инжектиране на филърите, но и ще бъдат на разположение на чуждестранните си колеги, за да споделят своя опит и знания в тази естетична дисциплина.

Още по-голямото постижение е, че двете дерматолози от Хил клиник са единствените в България специалисти, които са едновременно международни тренери за работа с лифтинг конци и за работа с филъри. Това ги прави способни да комбинират двата вида продукти за създаване на оптималните неоперативни корекции, които техните пациенти биха пожелали. Честито и благодарим, че сте част от Хил клиник!

Етикети: