Адски съм доволен! Всичко беше на много високо и професионално ниво

d290_891Иван Дочев Иванов, 73 години, опериран със Зелен лазер през 2011 г.

Аз отдавна, още преди години мислех  да взема някакво сериозно решение по въпроса с простатата си. Години наред взимах лекарства и най-различни билки. Десетина-двайсет различни неща съм взимал. Те наистина са ме облекчавали леко, но не са стигали до крайно облекчечние – да знае човек, че е излекуван. Те облекчават, успокояват, но не лекуват.

Преди да стигна до Хил клиник съм минал през редица туширания, бях решил твърдо, че ще взема радикално решение. И това решение дойде, когато една сутрин чух по радиото, че има такава клиника. Поинтересувах се, обадих се в Хил клиник за повече информация, защото ми беше много интересно.

Това беше миналата година, аз продължих още известно време да взимам билки и лекарства, обаче чувствах, как не ми помагат толкова. Освен това е едно непрекъснато варене, цедене и занимаване. И с тях, нощно време ставанията пак си бяха много изтощителни, а още по-лошо беше през деня. Отивам на концерт, например, и съм в някакъв ужас, защото ми се налага да ставам постоянно.

Когато дойдох в Хил клиник, всички бяха много внимателни към мен. Направиха ми всички необходими изследвания, жлезата ми беше 100 гр. Имах класически аденом на простатата. Аз самият бях убеден, че процедурата със Зелен лазер ще ми помогне, но и д-р Боцевски много подробно и внимателно ми разясни всички подробности относно зеления лазер.

Оперираха ме д-р Боцевски и д-р Фернандо Санча на 15 януари 2011 г. Самата интервенция мина много бързо, около 40 минути, много по-бързо отколкото очаквах. По време на операцията дори си говорех с д-р Санча и с д-р Боцевски. Д-р Санча вдъхва доверие и оптимизъм.

Отношението на целия персонал беше приятелско и много грижовно и професионално. Обстановката в клиниката е чудесна.

На другия ден сутринта ме изписаха, аз дори не се обадих някой да ме вземе – просто си се качих на колата и си се закарах вкъщи!

След това имах бистра струя, уринирам нормално и всичко е наред. Адски съм доволен от  отношението, особено на д-р Боцевски. Всичко беше на много високо и професионално ниво.