Асан Галенов: Направиха ми две операции в една

Казвам се Асан Мехмедов Галенов, на 52 години, семеен от гр. Костадиново. През март 2018 започнах да изпитвам остра болка при уриниране. Не можех да мина 200 метра без да спра да си почина, Търпях до април и тръгнах по лекари. Ходих в Пазарджик, в София, накрая стигнах при д-р Георгиев в Хил клиник. Оказа се, че имам 3 камъка в пикочния мехур и увеличена простата.

Друго важно искам да кажа – доктора е отзивчив, винаги си вдига телефона, ако нещо искам да го питам е на разположение, за преглед, ако трябва веднага ме приема. Така съм спокоен, че е насреща при нужда.

Без притеснения се съгласих да ме оперира, без страх легнах на масата. Персоналът беше учтив, внимателен, анестезиологът ме подготви и д-р Георгиев започна с лазера. Направи ми две операции в една – махна и простатата, и камъните. Аз можех да гледам по време на операцията как ги разбива с лазера – първия, втория, третия и край. Много съм доволен, защото сега съм добре. Нямам нито болка, нито притискане.

Желая на Хил клиник и специално на д-р Георгиев да продължат да се развиват, да помагат на хора като мен. Добра е медицината навсякъде, но вие сте най-добри!