Чувствам се чудесно, бих го препоръчал на всеки мъж в моето положение!

d290_1455Никола Димитров, 66 години от гр. София

За Хил клиник разбрах от един пенсионерски вестник, който купувам на майка ми. Аз от 2001 г. редовно ходя на профилактични прегледи на простатата и следя здравословното си състояние. От 60 грама беше нарастнала на 120 гр. Тогава реших да се запиша на преглед в Хил клиник.

Д-р Георгиев по време на прегледа ме попита: „Знаеш ли колко ти е голяма простатата?“ Аз си мислех, че знам и му отговарям: „120 грама“. „Не – казва ми д-р Георгиев – 220 грама е!“

Направо не можех да повярвам. Че аз изобщо не ставах нощем! Но беше ясно, че трябва да се оперирам. Допитах се до свой близък, който беше с ТУРП – как е протекла операцията, дали сега е доволен и се чувства добре. Оказа се, че той страшно се беше напатил. Усложнения, кръвоизливи имаше. И ме посъветва ако има алтернатива на класическия метод, да проверя по-подробно.

Затова реших да се доверя и да се оперирам в Хил клиник. Всичко мина чудесно, оперира ме испанския д-р Санча и екипът на Хил клиник. Аз бях в съзнание през цялото време, гледах как протича самата процедура на монитор.

20 дена след операцията заминах на сватба на мои близки в Австрия. Съвсем спокойно пътувах със самолет, нямах никакви проблеми и затруднения.

Чувствам се чудесно, бих го препоръчал на всеки мъж в моето положение.