Деян Димитров: „Никъде другаде не получих толкова добри медицински грижи!“

 

Dean Dimitrov cancerОт Добрич съм, на 58 г. и преди година разбрах, че имам рак на простата. Синът ми, който живее в Швейцария веднага ми препоръча да отида на консултация в Хил клиник. Послушах съвета му и записах час за преглед, в клиниката ме прие д-р Георги Георгиев. Той взе моето заболяване присърце и обеща да разрешим здравословия ми проблем по най-добрия възможен начин.

 

Направих препоръчаното ми изследване – ЯМР, но след консултации в онкологичния център в гр. Варна се оказа, че туморът е извън капсулата. Трябваше да се подложа на хормонална терапия, която свали стойностите на туморния ми маркер. Лекарите от Варна след 3 месеца на хормонална терапия не ми дадоха надежда за лапароскопска операция и предложиха отворена.

Семейството ми беше пред голяма дилема, синът ми беше твърдо против традиционната отворена операция, заради рисковете, които тя крие. Отново го послушах.

Миналия месец се оперирах в Хил клиник, проф. д-р Щолценбург по лапароскопски път отстрани карцинома ми. Никъде другаде не получих толкова добри медицински грижи!

Сега съм спокоен и щастлив, започнах да живея пълноценно, туморният ми маркер е в норма.