Йордан Митев: Наричам д-р Георгиев „мой спасител“

Йордан Митев е от Свищов, на 82 години и скоро е претърпял операция по лазерно отстраняване на увеличена простата, извършена от д-р Георги Георгиев. Ето какво разказва пациента за историята на заболяването и за преживяването си в Хил клиник:

Имам проблеми и болки, свързани с простатата от години, но не предпиемах нищо. Наблюдавах се, следях си PSA туморния маркер и търпях. Но от около година насам болките станаха много силни и чести, а туморният макер се увеличи само за месеци от 4.15 на 5.65. Знам телефона на Хил клиник от рекламите по радиото и вестниците, затова се сетих за вас и позвъних.

На 15 август си записах час при д-р Георгиев и още от тази първа среща ми направи отлично впечатление, внимателен, коректен и компетентен. С оглед някои обстоятелства ми препоръча да направим Fusion биопсия на простатата, за да отхвърлим евентуално рак. Извърших ЯМР при доц. Генова и с това изследване на 29 септември пристъпихме към биопсията. Резултатите от нея бяха негативни, затова на 5 октомври беше назначена моята лазерна операция на увеличена простата. Всичко мина отлично и на 6ти октомври ме изписаха. Чувствах се много добре, болките почти изчезнаха, спрях да ставам по 4-5 пъти на нощ да уринирам, не пия никакви лекарства. За д-р Георгиев и за екипа на Хил клиник мога да кажа само добри неща – учтиви, грижовни и предразполагат пациентите. Самият д-р Георгиев е много внимателен и човечен. Вдъхна ми кураж преди да влезна в операционната зала, а след самата операция заедно се радвахме, че е минала добре. Миналата седмица го видях по телевизията да дава интервю и ми стана приятно, казах си – ето го моят доктор, моят спасител.