Методи Методиев: Сега пикая на 1 метър разстояние от тоалетната!

Metodi Metodiev Green Light

 

От години имах проблеми с ходенето по малка нужда,обиколих  лекари, обиколих болници, някакви лекарства пих – нищо не ми помогна. В един момент вече не се търпеше, нощем ставах по няколко пъти, няколко капки и пак след час съм в тоалетната. Накрая прочетох за Хил клиник във вестника, записах си час и дойдох на преглед при д-р Георги Георгиев. Той като ме прегледа с ехографа и видя колко остатъчна урина имам веднага ми сложи катетър, а след няколко дни и направи операция със Зелен лазер, защото простатата ми беше много голяма.

Често да кажа малко ме беше страх от операцията, но се оказа, че болка никаква няма. Лежа си, гледам си на екранчето как ми маха простатата и след половин час всичко приключи. От доктора и от екипа ви съм много доволен. Лежал съм за сърдечно-съдови проблеми на няколко места, но такава болница за първи път виждам – чисто, внимателни, усмихнати всички. Само да звънна на сестрата – веднага идва.

На следващия ден след операцията доктора ми махна катетъра, изпиках се и той каза „ще се видим след месец“. Така и стана. Ето ме след месец пикая без проблеми.

Преди седях като жена на тоалетната чиния, сега си пикая от 1 метър разстояние. Строител съм и си работя без проблем, все едно, че не съм опериран!