Много съм доволен, чувствам се идеално. Нямам никакви проблеми

d290_1188Георги Станимиров Илиев, 68 години от гр. София

Научих за Хил клиник по интернет. Дойдох на преглед, оказа се, че ми е увеличена простатата и имам камък в пикочните пътища.

Оплакванията ми бяха свързани с често уриниране, ставане нощно време, даже месец преди да дойда в клиниката уринирах кръв. Оттам тръгнаха нещата, започнах да търся и да ходя по клиники.

Бяха ми казали на друго място, че трябва да ми се направи операция – отворена. Аз, разбира се, не се съгласих. След това получих инфаркт и ми се наложи да отложа нещата с горе-долу 6 месеца.

Когато вече утихнаха нещата, дойдох тук, направиха ми всички изследвания и видяха докторите, че съм подходящ за операцията със Зелен лазер. Единствената болка, която съм почувствал от цялата процедура е само докато ми бият инжекцията за упойката – абсолютно нищо друго не съм почувствал.

При мен имаше и камък в пикочния мехур, и уголемена простата, операцията ми направи д-р Фернандо Санча. След това на крака си се качих в стаята, на другия ден си тръгнах вкъщи без никакви проблеми. И с това се приключи въпроса с простатата.

Много съм доволен, чувствам се идеално. Нямам никакви проблеми.