Направих избора си – щадяща процедура със Зеления лазер в Хил клиник!

d290_1801К. Дудин, опериран със Зелен лазер през декември 2012 г.

Зачестяването на уринирането ми стартира още през 1996 г. Оттогава съм ходил редовно на прегледи при уролози, правили са ми необходимите изследвания, следях си здравето, но проблемите с уринирането бавно прогресираха.

Миналата година без предупреждение видях кръв в урината си. Реших, че работата отива на зле. Започнах и да ставам по 5-6 пъти на нощ. Първо отидох в градската болница в Самоков, после отидох и в Софийска голяма болница, където казаха, че простатата ми е над 200 грама и операцията е абсолютно необходима.

Така се появи дилемата пред мен – дали с нож или да търся по-технологичен начин за операцията.

Започнах да търся в интернет – информация, отзиви на други пациенти. Така и попаднах на Хил клиник и им се обадих да си запазя час за преглед.

Прегледа ме д-р Георгиев. Останах много впечатлен – от вниманието, отношението, и от обслужването. Направих избора си – едно, че е по-щадяща процедурата със Зеления лазер, другото, че възстановяването е несравнимо по-бързо!

Доктор Санча ме оперира, страхотен специалист, и отношението му е впечатляващо!

След операцията на другия ден ме пуснаха да си ходя. Оттогава всичко се развива все по-добре и по-добре. А оттук нататък – и по-добре ще става! Много съм доволен, направо съм щастлив!