Не съм и предполагал, че могат да открият в мен тази коварна болест – рак. Нямах никакви оплаквания, никаква болка

d290_1596Цветан Стоилов, опериран от рак на простата през 2012 г.

Нещата тръгнаха от обикновено стомашно-чревно разстройство. Изобщо не подозирах, че нося в себе си такова заболяване. Личният ми лекар ме прати на ехограф покрай оплакванията ми за стомаха, и на изследването ме посъветваха да потърся мнението на уролог заради простатата.

Направиха ми PSA-тест и се оказа, че показателите са извънредно високи. Започнах да търся контакти с уролози, да търся информация в интернет. Така разбрах за Хил клиник и се срещнах с уролога д-р Георгиев. Доверих му се, и сега му вярвам и съм му много благодарен днес!

Аз не съм и предполагал, че могат да открият в мен тази коварна болест – рак. Нямах никакви оплаквания, никаква болка. От всички болници, които посетих междувременно, видях колко бавно и тромаво се случват нещата и се назначават изследванията. Достъпът до биопсия е труден, чака се много за ЯМР.

Впечатлих се как в Хил клиник отидох за биопсия, и на въпроса „Кога може да се направи?“ и д-р Георгиев отговори: „Утре“.

И наистина така стана.

Колебаех се дали да се лекувам заради цената на операцията при професор Щолценбург. Консултирах се с близки, и д-р Георгиев ме срещна със самия германски професор, който видя всичките ми изследвания и определи 90% успех ако се подложа на хирургическо лечение.

Доволен съм от лечението, от правилния си избор. Сега нещата са добре. Не се налага допълнително лечение, изключително съм доволен и от медицинския персонал на Хил клиник.

След операцията се чувствам добре, от досегашните контролни прегледи и изследвания разбирам, че никъде няма разсейки и мога да живея спокоен.