Никола Кушев:“Плати си, за да ти е мирна главата! Евтиното излиза скъпо, а здравето няма цена.“

Nikola-KushevБях на 50 години, когато за първи път почувствах болки, парене, чести позиви. Сега съм на 71 г. и доста изтраях, но напоследък започна да не се търпи! Видях за вашата клиника в интернет, обадих се да си поискам час, паднах се на д-р Георгиев да ме прегледа. Лятото решихме, че трябва да се оперирам, но в жегите не ми се щеше, затова дойдох сега.

Щастлив съм, че се реших на операцията, всичко мина като по вода, още след упойката можех да ставам и да се разхождам, а като ми махнаха катетъра направо се родих!

Ако разправям на моя личен лекар, на приятели и познати няма да ми повярват колко е превъзходно в Хил клиник, какви добри уролози има, какви внимателни и грижовни са сестрите, какви чудеса прави този Зелен лазер за мъжете с голяма простата!

Разликата между Хил клиник и другите болници, а аз съм бил в доста, е огромна. Вярно е, че лечението струва пари, но аз съм патил много от евтини неща и не искам да греша. Плати си, за да ти е мирна главата, за да стане така, както трябва. Безплатното излиза твърде скъпо, а здравето няма цена!