П. Петров: Много съм доволен от д-р Деримачковски

Петър Петров е на 50 години, от гр. Елин Пелин. Историята на заболяването му е сходна с тази на хиляди други пациенти – силни болки, причинени от камък в бъбрека го водят в спешната помощ. Там лекарите поставят стент, който да позволи урината да премине през запушения от камък уретер и да освободи бъбрека. Разбира се това е временно решение, след време стентът трябва да се подмени с нов, за да не се запуши. Затова Петър се обръща за помощ към уролога в Хил клиник д-р Горан Деримачковски. След консултация му е назначена дата за безкръвно лечение с директно разбиване на камъка.

„Камъкът ми предизвикваше силна болка, температура, гадене. Трябваше да се оперирам, защото не исках кризите да се повторят. Отидох в клиниката без страх, подложих се на лазерното разбиване без никакво притеснение, защото д-р Деримачковски ми вдъхна доверие. Даже по време на операцията ми беше интересно и гледах на монитора как разбива камъка. Бях изненадан колко са мили и грижовни всички сестри, анестезиоложката. А самия д-р Деримачковски вече чувствам много близък.

Важно за мен беше, че той толкова добре направи операцията, че се възстанових буквално за 1-2 дни. Даже не съм взимал отпуска от работа.“