Петър Блажев: Много съм доволен от д-р Георгиев

Преди две години дойдох за първи път в Хил клиник на преглед при д-р Георги Георгиев. Имах оплаквания от начина на уриниране, особено сутрешната ми микция беше силно затруднена. Но тъй като живея в Англия така и не се реших на операция тогава. Това лято отново посетих доктора за преглед и вече с желанието да приключа с проблемната си простата. Съпругата ми ме убеди, че няма за кога да чакам, наближавам 70.

Имах известни опасения, защото съм с пейсмейкър на сърцето, дали е безопасно за мен. Кардиологът д-р Радоев обстойно ме прегледа и каза, че няма никаква опасност. При операцията не бях под пълна упойка, а това е важно за сърцето ми. Кръвното ми е като на младеж.

Много съм доволен от моя уролог д-р Георгиев – операцията мина бързо, през цялото време гледах как маха простатата ми на монитор. Д-р Никифорова, анестезиоложката беше много внимателна и компетентна. Персоналът – златни момичета, за миг не ме оставяха сам. Като се качих в стаята нищо не ми липсваше. Сега 20 дни след като ми премахната простатната жлеза съм екстра, нямам никакви оплаквания. В сравнение с операцията, която преди години претърпя съпругата ми в Южна Африка – с много следоперативни болки, залежаване, месеци възстановяване – аз като че не съм се оперирал изобщо. Станах на крака още същия ден. Хил клиник не прилича на болница, чувствах се превъзходно по време на престоя си. Благодаря ви.