Препоръчвам на всички – не чакайте да стане необратимо!

d290_1621Х.Г., пациент на д-р Фернандо Санча

Не си спомням откога започнаха проблемите ми, може би от 2005-2006 г. Първият лекар, към когото се бях обърнал, ми каза, че имам проблем с простатата, но не ми препоръча операция, защото тогава нямах 60 г.

Предписа ми лекарства, които взимах 5 години, но алфа-блокърите не лекуват проблема, оправят само симптомите.

Влизах в сайта на Хил клиник, четох отзиви на оперирани пациенти, гледах видеото от операцията на д-р Санча. Така се реших.

Записах се през март на преглед и изследвания. И за мой късмет същата седмица пристигаше д-р Санча. Качих се на колата сам, дойдох в клиниката, настаниха ме и ме оперираха първи – в 09:00 ч. сутринта.

Не съм се притеснявал, бях с ясното съзнание, че всичко ще мине бързо и без болка. Даже не разбрах кога самата операция започна! За около 40 минути безболезнено, в пълно съзнание си следях на монитора самата операция. Останах да спя една нощ в клиниката и на другата сутрин си тръгнах сам.

Препоръчвам на всички – да не чакат! Не чакайте да стане необратимо и не забравяйте, ако сте над 45 г. задължително да ходите редовно на профилактика. И всички трябва да са убедени – оставаме си мъже след процедурата!