Проф. Христов: Не сгреших, че се доверих на д-р Георгиев

Имах страдание, свързано с простатата. Търсех лечение 30 години. В началото използвах билки, след това лекарства, които променях по съвет на различни уролози. Нищо не помогна. Все повече изпитвах затруднения при уриниране. Междувременно маркерът PSA започна заплашително да расте.

Пенсиониран преподавател съм в Техническия университет. Обикновено подхождам аналитично към нещата в живота си, след като анализирах всички опасности и възможности, реших да се оперирам като се доверя на Хил Клиник. Избрах  специалист по най-модерните технологии, върхов уролог в областта на зеления лазер д-р Георги Георгиев, доктор по медицина, носител на приза «Лекарите, на които се вярваме». Срещнах се с един млад, вежлив и амбициозен лекар, който ме впечатли с интелигентност и професионализъм.

И не сгреших.

Операцията протече за по-малко от час без болка и почти без дискомфорт. В реанимацията, където престоях два часа, бях посетен от д-р Георгиев за кратък дружелюбен разговор. Нощта премина под грижите на медицинския персонал. На следващия ден бях прегледан от д-р Георгиев и получих указания за следоперативния период. По обяд си бях вкъщи без катетър.

В регламентираното време направих контролен преглед. Както винаги д-р Георгиев беше грижовен, точен, перфектен. Сега, месец и половина по-късно, се чувствам в добра кондиция без притеснения и живея нормално. Съжалявам, че не направих операцията по-рано, а изгубих толкова години, съпътствани от страдание.

 

Мой съвет – не отлагайте операцията. Можете да се доверите на д-р Георгиев. Аз лично му благодаря от сърце!