Румен Илиев: „Веднага се реших на операция!“

Rumen IlievЧетвъртък бях на преглед при д-р Георгиев и в събота вече лежах в операционната! Нямаше какво да отлагам, тенденцията беше положението с простатата да се усложнява. Затова като намерих специалист като д-р Георгиев, на който да се доверя и вашата супермодерна клиника без колебание взех решението да се оперирам със Зелен лазер.

Д-р Санча, за който предварително бях чел много отзиви и във вестниците, и в интренет ми направи голямо впечатление! Много авторитетен мъж, отличен лекар, уверен в това, което прави. Докато ми махаше простатата гледах всичко на монитор пред себе си, след това дойде лично и на визитация в стаята, за да се увери как съм.

Аз съм от Шумен и вече препоръчвам Хил клиник и Зеления лазер на всеки мой познат, който има увеличена простата. При вас има ред, чистота, всеки е обучен и си знае работата, няма чакане. Такива трябва да се всички болници, а когато ме питат за урологична специализирана болница няма да посоча друга освен Хил клиник и като съвременна техника, и като лекари сте много добри!